...

Om TL Smart Homes

TL Smart Homes er en nystartet virksomhed, startet af Thomas Lauth, den 20. januar 2023.
Virksomheden gør sig i alt inden for computere, elektronik, gadgets og smart homes. Lige fra support til fejlfinding og reparation. Mangler du viden om hvad et smart home er, så klik her.


Om ejeren

thomas TL Smart Homes
Ejeren Thomas Lauth

Jeg er 40 år gammel, gift, og har 3 børn på 5, 9 og snart 11 år. Bruger det meste af min fritid på computere, elektronik og gadgets og nu selvfølgelig virksomheden TL Smart Homes.
Har siden 10 års alderen, arbejdet meget med computere. Blandt andet med at finde ud af hvordan en computer i det hele taget fungerer, hvad den indeholder, og hvad man kan gøre for at få det meste ud af den. Omkring 13 – 14 års alderen, købte jeg min egen første computer hos Fona. Omkring 16 års alderen købte jeg alle dele til at opbygge en computer efter egne behov. Siden dengang har jeg altid selv opgraderet på tidligere byggede computere, eller bygget helt ny fra bunden. Derudover har jeg tidligere taget grundforløbet til det der tidligere hed it-supporter, dog aldrig blevet gennemført grundet faglige vanskeligheder. Så alt hvad jeg i dag ved om computere er meget selvlært.
De sidste 2 år er gået med at opbygge vores smart home, så det passer til vores familie, og de udfordringer vores 3 børn, og min kone med diagnosen ADHD har. Vores store dreng har brug for visuelt at se hans daglige pligter, så de bliver vist på en tablet, der hænger placeret hvor han ser den når han kommer hjem fra skole. Vores datter har derimod brug for både visuelt se, men også høre hvilke daglige pligter hun har. Så derfor vises hendes pligter på samme tablet som vores store søns, men derudover får hun en tekst til tale besked på hendes egen tablet som fortæller hvad pligter hun har.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.